ANNONS

Hudvård och blomster

/

IMG_6304

Crème de la crème från NUXE

När något är extra bra så brukar man ju prata om crème de la crème och i det här fallet skulle jag vilja påstå att NUXE med sin Merveillance Expert har uppnått precis det. Den senaste veckan har jag provat både dag- och nattkrämen i serien samt det ”gelébubbliga” serumet. Serien är tänkt till oss med en mer mogen hy.

IMG_6311

Anti-aging – när tiden är mogen

Mogen hy eller ej, jag bryr mig inte så mycket om vad som står på burkarna egentligen. En del av mina väninnor tycker att det är jobbigt med anti-aging men jag tänker att det är väl bra att börja i tid, eller? Fast om det gör någon skillnad på en vecka vet i sjutton men krämkänslan är skön. Personligen gillar jag dagkrämen bättre än nattditon eftersom den känns lite lättare. Tror egentligen att jag är lite för frikostig med serumanvändningen men tänker att det är okej att unna sig lite då och då.

9EBAB5AC-603D-4963-95FF-17F6DAF54A2C

Tulpaner en annan lyx att unna sig

Och på temat att unna sig tänker jag att det i dessa pandemitider finns det inget som gör så gott som vackra blommor på bordet. Så jag unnar mig det med. Finns det något som du unnar dig just nu?

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00