ANNONS

Steamern – ett bra komplement till strykjärnet

/

IMG_6114

Häromdagen pratade Jannice och jag om steamers på STILSNACK. Så skoj för vi fick fantastisk respons av er. Kul! Det finns många fördelar med en steamer men precis som jag sa på livesändningen så är steamern ingen ersättare till strykjärnet. Istället så ska du se steamern som ett komplement och här är två fördelar om du frågar mig:

Bli kvitt rynkor

Vissa saker som är svåra att stryka är lättare att få raka med en steamer. Vattenångan tränger in och igenom fibrerna vilket gör att dem mjuka och ger formen tillbaka.

Snabb uppfräschning

Med steamern kommer du att kunna ge plaggen en snabb fräschör och kan minska antalet tvättar. Jag brukar använda steamern på allt från siden till kashmir och det bästa är att steamern aldrig lämnar brännmärken.

Bild: Steamery

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00