ANNONS

Trendspaning: vad klär vi oss för 2021?

/

Trendspaning för 2021 – here we go!

Det här är den tid på året när vi vanligtvis lyfter blicken och fokuserar framåt. Vad säger modebilden, var hämtar vi inspirationen och hur kommer vid att klä oss i vår och sommar?

Kofta i kashmirmix - Duvblå - DAM | H&M SE

Uppgiften att skapa nya spännande kollektioner den gångna hösten har sett rejält annorlunda ut för många kreativa team.

Precis som många andra branscher har modet och handeln haft sina utmaningar. Det är också med avstamp i det som gör att trenderna för det här året spretar en smula. Frågan är inte hur vi ska klä oss utan snarare vad ska vi klä oss för?

Vad ska vi egentligen klä oss för 2021?

När vi tidigare år har grunnat på hur vi vill klä oss är det nu ett betydligt mer osäkert läge som vi har framför oss. Är det fortsatt försiktighet och jobb på distans som gäller eller är det äntligen dags att slippa ”husarresten” och ha kul? Trendspaningen visar båda delar.

Klänning med ballongärm - Mörkgul/Zebramönstrad - DAM | H&M SE

Å ena sidan fortsätter vi med den bekväma hemmauniformen med klassiska snitt som är ett mellanting mellan mys och möte. Å andra sidan ser vi lekfulla färgkombinationer, snitt och ”extra allt” som får oss att vilja klä upp oss igen. Oavsett vilken väg du väljer så kan du garanterat varken vara för mycket eller för lite i vår.

Bilder: H&M

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00