ANNONS

Handgjorda örhängen från We Two Stockholm

/

IMG_5386

Alltså, jag måste ju bara visa er mina nya örhängen från We Two Stockholm! Lite ledsen att bilderna är lite halvsuddiga och jag ser sådär lagom ”kartig” ut… Jag är överförtjust – jag lovar – och det för att örhängena är tillräckligt långa. För så här ligger det till:

När örhängena hänger och slutar nedanför käken kommer din ansikte att se lite mer näpet ut och halsen förlängs. Det skapas en slags balans i obalansen när ögat inte vet vad som är vad och vilken gränslinje som är den ”rätta”.

Hänger örhängena i linje med käken kommer det partiet att breddas. Du som har en bred panna passar extra bra i örhängen som slutar vid käklinjen eller är pyramidformade i formen. Det ger fin balans.

IMG_5380

De handgjorda örhängena hittar du HÄR och om du är sugen på ett par så kostar de 750 kronor. Stenen är sådär fin orangefärgad som jag gillar och det var kanske inte konstigt att jag föll pladask. Jag hade ovetande målat naglarna i samma färg, om än en lite djupare nyans.

hamrat örhänge med klo

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00