Jobba hemifrån outfits

Låt oss prata lite om det här med att jobba hemifrån. Det är lätt hänt att man hasar runt osminkad med håret på svaj i mjukisbrallor och med samma tröja i tre dagar i rad (läs: med man menas bloggaren själv). Skönt, slappt och alldeles för långt bort från den normala business chica kontorslooken.

Jag tycker inte nödvändigtvis att man behöver dra till med det tunga artilleriet för att sitta hemma vid köksbordet med datorn men ett litet stillyft kan sällan skada. Jag tänker göra såhär:

 • Använda mina coola t-shirts och dra en kavaj över när det vankas videosamtal (om det behövs).
 • Joggingbrallorna byts ut mot min jumpsuit. Lika skönt men garanterat mer dressat.
 • Tajta stretchjeans (hemmajeansen) ihop med stora tröjor och skjortor under. Inga konstiga färger bara bas. Istället satsar jag på naglar och har lite kul med att prova olika ringar.
 • Skippa sminket men dra ett tag med mascaraborsten, ögonbrynspennan och läppglanset. Varje kaffepaus tar jag i solen.

Typ så. Hur gör du?

 1. Anni skriver:

  Kul inlägg!
  Jag har bytt ut mjukisbrallor mot jeans för att känna mig mer klädd. Nagellack gör en glad vid datorarbete då man ju ser sina fingrar hela tiden (!)

 2. Underbart! Har träningskläder/tajta på, så jag kan träna kort tabarahemmapass eller ta en pw i skogen intill, mellan varven. Precis som lär föräldraledig – alltid beredd på lite me-time med träning, love it 😍

 3. Yvonne skriver:

  Så underbart. Har saknat, och längtat efter dig och dina tips. Tips blandat med betraktelser. Hurra, en del av världen har kommit tillbaka

 4. Pia skriver:

  Kul att du är tillbaka.
  Tips på coola t-shirts tar jag gärna. Skulle gärna se lite fräsigare ut när jag hasar omkring hemma. Kram Pia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..