Nya Tara i butik

Nu har nya Tara kommit ut i butik och där kan du just nu läsa om mina tio bästa garderobsfavoriter. Jag listar plaggen som funkar för mig, pekar ut skillnaden mellan bas- och kapselgarderob och allmänna tankar och tips för kläderna i din garderob.

Som vanligt är det modeteamet som har varit i farten. Du brukar ju kunna följa oss på Insta när vi plåtar. Så även den här gången när vi ”härjade fritt” på Kvänum i Malmö. Det var Lena Evertsson som fotograferade och Linne som sminkade. Makeupen som användes var från Max Factor.

  1. Maria skriver:

    Vart kommer dina fina byxor ifrån?

  2. Åsa skriver:

    Stora tummen upp för det här reportaget! 👍 Den här tidningen slänger jag inte i första taget…
    Är bland det bästa jag läst! 🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..