Klädtankar och Corona

Foto: © Lena Evertsson All Rights Reserved

Long time, no see. Det känns som om världen plötsligt blev upp och nedvänd under mitt blogguppehåll.

Det är först nu som jag känner att bloggtiden och lusten har kommit ikapp. Men så kom Corona! Objuden och otäck. Inuti mitt huvud klurar jag på om det går att skriva om mode, trender och stil mitt i allt. Vilken vinkel bör jag ha på det, som i vissa ögon, kan sticka ut som ytligt i dessa svåra tider?

Jag kommer helt enkelt prova mig fram. Utan pekpinnar och måsten – precis som jag brukar beskriva mina moderåd och stiltips. Läsning om mode, stil och trender kan i bästa fall erbjuda en liten paus. Ett avbrott från en vardag som just nu känns kaosartad och oroande för merparten av oss.

Stor kram Katarina

 1. Klok♥️Som alltid. Tycker du har en väldigt konkret rättfram o samtidigt tillåtande approach. Gillar din stil👍🏼

 2. Hej och tack för att du är tillbaks med bloggen. Inläggen här är så mycket mer värdefulla och hållbara än i snabbkonsumerade och flåsiga instastories, så jag ber dig – snälla, snälla återvänd hit och lägg krutet här istället!
  Bor utomlands och har tecknat en prenumeration på Tara för att du är moderedaktör, ett magasin som ger mig mycket. Och finns kvar i pappersform.
  Tack och kram

 3. Jaaa, äntligen, är du tillbaka, du är efterlängtad, älskar din bloggning dina inlägg, både djupsinniga och lagom ytliga med din härliga känsla av närvaro och finfina stiltips.
  Ska bli roligt att följa klädtips och sommarinspiration i Coronatider, det behövs glädje och gemenskap, virituella fikor och lunchdater nu när många av oss sitter hembaserade och alla middagar och fester har satts ”in hold”. 🌸🙏🏻⭐️

 4. Daiva skriver:

  Kan man få lite inspiration till garderoben för hemmajobbare?

 5. Håller helt med föregående talare. Ge oss gärna mer ytlighet med det djup vi vet att du har.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..