#snurraplaggetmedstilsnack

Du har väl inte missat att vi snurrar plagget på Stilsnack just nu! Vi har ett plagg som vi stajlar på tre sätt under en veckas tid. En liten övning som ska kännas både kul och klurig på samma gång. Det finns ingen anledning att göra det för svårt.

Här är min första dag med skinnkjolen från danska Depeche. Jag är i Köpenhamn och har svart polo från Stenströms, en kappa från Masai, svarta strumpbyxor från Lindex och sneakers från Deichmann. Mössan är från Brave@Clothing och väskan från H&M.

 1. Helena skriver:

  Hej, nu är det verkligen fyndläge på slutreorna. Funderar på en fuskpäls, tror du att det kommer att hålla i sig? Vet att man inte ska bry sig om vad som är trendigt men man påverkas ju vare sig man vill eller inte. Har massor av kläder som är urgamla och som jag använder men ibland vill man ju köpa nytt. Eller ja, jag köper väl nytt rätt ofta i och för sig. Kram

 2. Lisa skriver:

  Hej!
  Saknar dina fina inlägg! Har du slutat blogga?
  Mvh Lisa

 3. Ѕo in any event, you might be a winner – as lоng as you put yoᥙr effort
  and heart іnto іt. Ⲩou should knoԝ that doіng work
  fօr а cleaning company differs fr᧐m tһe others if yоu ɑct ɑs an unbiased contractor.

  Αnd commpletely from the abovе hundred flyers, she gained fіve regular clients.

 4. Johanna skriver:

  Hur är de skorna vad gäller bekvämlighet?
  Är sulan mjuk och ger stuns eller hård plast?
  Mycket snygga iaf 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..