Jeansen blir rymligare

Det har varit sjukstuga hos mig de senaste dagarna. Inget allvarligt men en rejäl förkylning som fullkomligt tog musten ur mig. Jag förstod via Instagram att jag inte har varit ensam om att vara krasslig efter alla hälsningar som kom där.

Nåja, på väg till apoteket igår stannade jag till för att prova ut ett par nya sköna ”slapp-jeans”. Ett par att bara skrota runt i hemma. Mina gamla godingar tycker jag sitter lite tajt…

Här provar jag ett par på H&M. Blev inget köp men sköna var de. Jag kom fram till att stretch vill jag ha och inte ”den gamla ostretchiga sorten”. Ska prova vidare. Visste du att jeansen är på väg att bli rymligare? Mer ballongformade med figurnära passform över rumpa och rymliga ben.

  1. Äntligen 🙌🏻
    Saknat snygga jeans som rumpan ”får plats i” 🤣

    1. Hihi… det är därför jag vill ha stretch! 😜

  2. Hans skriver:

    Jättesnygga!

    1. Ja, verkligen. Men, inte riktigt rätt ändå. Jag letar vidare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..