ANNONS

Jeansen blir rymligare

/

Det har varit sjukstuga hos mig de senaste dagarna. Inget allvarligt men en rejäl förkylning som fullkomligt tog musten ur mig. Jag förstod via Instagram att jag inte har varit ensam om att vara krasslig efter alla hälsningar som kom där.

Nåja, på väg till apoteket igår stannade jag till för att prova ut ett par nya sköna ”slapp-jeans”. Ett par att bara skrota runt i hemma. Mina gamla godingar tycker jag sitter lite tajt…

Här provar jag ett par på H&M. Blev inget köp men sköna var de. Jag kom fram till att stretch vill jag ha och inte ”den gamla ostretchiga sorten”. Ska prova vidare. Visste du att jeansen är på väg att bli rymligare? Mer ballongformade med figurnära passform över rumpa och rymliga ben.

4
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00