ANNONS

Så shoppar jag på rea!

/

Jag slank in på NK:s rea igår och snubblade över det sista paret låga Moon Boots till halva priset i just min storlek. Köpläge på studs med andra ord! Ett par Moon Boots är ju en både tidlös klassiker och en cool katt i en vintergarderob.

Mitt senaste par vinterkängor sjöng på refrängen redan förra året. Så ett nytt varmt par har funnits på shoppinglistan i två år. Visst kan det tyckas lång tid att vänta så länge men lite så shoppar jag.

Det må vara spontant i stunden men långsiktigt om man tittar lite mer noggrant. Jag har alltid en shoppinglista i bakhuvudet där jag ”för upp” basplagg som närmar sig sista versen. På så vis kan jag vänta ett år (eller två) och kamma hem godbitar till fyndpris utan att vara den som hänger på låset och trängas med folk den första rea-dagen.

Hur rea-shoppar du?

7
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00