Så shoppar jag på rea!

Jag slank in på NK:s rea igår och snubblade över det sista paret låga Moon Boots till halva priset i just min storlek. Köpläge på studs med andra ord! Ett par Moon Boots är ju en både tidlös klassiker och en cool katt i en vintergarderob.

Mitt senaste par vinterkängor sjöng på refrängen redan förra året. Så ett nytt varmt par har funnits på shoppinglistan i två år. Visst kan det tyckas lång tid att vänta så länge men lite så shoppar jag.

Det må vara spontant i stunden men långsiktigt om man tittar lite mer noggrant. Jag har alltid en shoppinglista i bakhuvudet där jag ”för upp” basplagg som närmar sig sista versen. På så vis kan jag vänta ett år (eller två) och kamma hem godbitar till fyndpris utan att vara den som hänger på låset och trängas med folk den första rea-dagen.

Hur rea-shoppar du?

 1. Camilla skriver:

  Hej Katarina!

  Känner mig trygg att ställa frågan till dig.

  Vill köpa mig en klassisk beige Burberry trenchcoat, men vacklar mellan lång och den korta modellen. Tänker också på modell, ska man välja Kensington eller Chelsea? Vad är skillnaden på modellerna….Stort tack på förhand Katarina och hoppas att du vill och kan ta dig tid att besvara mina funderingar. Trevlig helg! Mvh Camilla

 2. Mia skriver:

  Jag uppskattar att du skriver om rea-shopping! Det är alldeles för mycket skam i att handla nuförtiden synnerhet rea. Jag var ute idag på massa olika butiker i Gbg. Mitt tips är att handla jul och nyårskläder inför detta året! Jag har köpt både och nu och är mkt nöjd då det blev både snyggt & billigt. Även köpa julsaker tex på Åhlens är bra nu och som du vinterskor, har jag också gjort. Ser fram emot när er podd börjar igen, prata gärna mer om rea!

  1. Tack för att du skriver. Bra tips med nyårsstassen men speciellt bra tycker jag att ditt tips kring julsakerna är. Briljant faktiskt!

 3. Annika skriver:

  Härligt med rea! Jag gör likadant, jag vet vad jag behöver i basen och kikar efter det. Många gånger är det jackor/kappor och skor som jag håller extra koll på.

 4. Kan du inte skriva mer om rea-shopping? Hur man kan tänka, vad man bör satsa på – och tvärtom. Jag köper t ex alltid onödiga skor på rea och träningskläder (som inte är onödiga).

  1. Jo, det ska jag göra. Tack för tipset! Gällande skorna – själv har jag onödigt många skor men de har aldrig känts onödiga vid shoppingtillfällen. Konstigt. 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..