Så stylar du höga stövlar

Jag fick flera meddelanden på min Insta efter inlägget och med den snygga outfiten med brun klänning, bruna knähöga stövlar och grön armékappa. Kul!

Samtidigt så fanns det en hel del av de som skrev till mig privat som kanske inte var helt var övertygade kring stylingen för egen del. Det vill säga, många upplever att det är lättare att styla outfits med ”vanliga” stövletter.

Så hur gör man med knähöga och kanske till och med overknee boots? Stylingtipsen är enkla. Antingen med lång tröja (som får funka som klänning) och strumpbyxor. Gärna ton-i-ton. Eller med istoppade byxor som på bilden ovan. Lätt som en plätt och väldigt snyggt!

  1. Anna skriver:

    Hej! Tänkte köpa en kappa! Är 1,72 med rak/smal kroppsform. Trivs i jeans och vill behålla den lite sportiga/tuffa stilen. Hur ska jag tänka? Enfärgat eller rutigt? Figursydd eller rak? Längre eller en kortare modell? Vill inte att det ska bli för ”uppklätt”😊

    1. Bra fråga Anna! Jag hade satsat på en enfärgad, lite rakare och pyttelite bylsig kappa i en längre modell för dig. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..