Stilinspiration

Jag blev superförtjust när jag snubblade över den snygga looken som instagrammaren @ewelinakanty visade häromdagen. Den bruna outfiten som toppades med den arméinspirerade kappan från H&M gjorde verkligen ett stort intryck på mig. Så till den grad att jag sa till fotografen i modeteamet på Tara att ”vi måste tolka looken” för tidningsläsarna.

Anteaters, jag hade gärna burit den här outfiten rakt av om det inte vore så kallt. Alltså väntar jag in våren. Någon annan tycker kanske att stövlarna är för höga och visst jag kan hålla med – overknee boots kan vara svåra.

Vad tycker du är svårt med looken? Eller skulle du kunna sno stilen rakt av?

 1. Maria skriver:

  Älskar stilen och stövlarna! Kan sno den rakt av!😍

 2. Tina skriver:

  Supersnyggt och klassiskt med en twist! Det är jag mitt i prick….. är villig att testa overknee-stövlar också 👍🏼

  1. Jaaa! Vad roligt att du skriver så. Du är så himla cool. Kram!

 3. Ann skriver:

  Jag hade kunnat sno stilen, förutom stövlarna då. Hade gärna valt ett par med något kortare skaft. Väldigt fin outfit för övrigt

  1. Eller hur?! Jättefint och precis lika fint med några kortare stövlar.

 4. ELN skriver:

  Mycket snyggt men jag skulle få gå på andra kulörer då det inte är ”mina” färger!

  1. Ja, den bruna färgen kan ju upplevas lite svår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..