ANNONS

Stilinspiration

/

Jag blev superförtjust när jag snubblade över den snygga looken som instagrammaren @ewelinakanty visade häromdagen. Den bruna outfiten som toppades med den arméinspirerade kappan från H&M gjorde verkligen ett stort intryck på mig. Så till den grad att jag sa till fotografen i modeteamet på Tara att ”vi måste tolka looken” för tidningsläsarna.

Anteaters, jag hade gärna burit den här outfiten rakt av om det inte vore så kallt. Alltså väntar jag in våren. Någon annan tycker kanske att stövlarna är för höga och visst jag kan hålla med – overknee boots kan vara svåra.

Vad tycker du är svårt med looken? Eller skulle du kunna sno stilen rakt av?

8
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00