Dagens outfit

Jag ville bara titta in, önska dig en trevlig helg och lägga upp en dagens outfit. Det rasslade till i inkorgen när jag postade bilderna på Stories så jag tänkte att det finns nog fler som vill veta hur jag ser ut idag.

Några av plaggen är gamla godingar, som byxan till exempel. Tröjan är slutsåld just nu men butiken får in fler i november. Skjortan är himla cool, rakt skuren framifrån men rundad och lite längre bak. Pälsen är en nyhet och precis släppt i butik.

Ha nu en trevlig helg och en skön fredag!

 1. Dina outfits är alltid så himla snygga, älskar när kragen är uppfälld, men tycker den blir ful o foundationfläckig direkt, har du något bra knep ( det lättaste är ju såklart att skippa foundation, men se det går inte ha ha) Lyssnade på senaste poddavsnittet, tack för alla tips, nu förstår jag varför jag inte trivs då frisören klipper nacken för kort, vill helst ha lite hår som syns bakom och nedanför öronen även då frisyren är kort.
  Ha det gott!
  Catarina

 2. maria skriver:

  Hur är fuskpälsen i storlek? Vilken storlek har du? Tack:)

  1. Den är normal med drag åt liten. Vanligtvis upplever jag KappAhl:s kläder lite pyttelite stora. Jag är 34-36 hos KappAhl.

 3. Lilian skriver:

  Alltså måste du( o Jannicke) va så himla snyggt klädda alltid!? 😍 inget illa menat, ni är alltid urtjusiga🤩 det är så roligt att läsa era bloggar och lyssna på er pod. Hoppas ni alltid fortsätter med det ni gör. 💎 Inspirera mera.
  Trevlig helg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..