Stilsnack på Mobilia

– I samarbete med Stilsnack –

Min Stockholmsvisit är över för den här gången. Som vanligt har det varit fullbokat med det ena mötet efter det andra. Tara-redaktionen har flyttat till en ny adress och äntligen fick jag chans att hänga med mina go’a redaktionskollegor på det nya stället. Modeplaneringen är i full gång ska du veta.

Nu piper jag som sagt hem till Skåne igen med siktet inställt på Malmö i övermorgon. Missa inte mitt och Jannices event med Stilsnack på Mobilia köpcentrum nu på lördag. Vi kommer att stå på scenen och dela med oss av inspirerande mode och inredning vid två tillfällen, boka in kl. 13 och kl. 15 så ses vi. Välkommen!

  1. Hej, Katarina, vad synd att jag missade dig. Var det annonserad i förväg, någonstans? Hur brukar du meddela sådana besök i Malmö? På FB eller Insta?
    hälsningar, Diana

    1. Hej Diana! Vi meddelade via Mobilias kanaler och via Stilsnacks Instagram och podd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..