Säsong för vita jeans

För sent för vita jeans eller för tidigt med mörka strumpbyxor? Övergången mellan olika säsonger kan vara något ”svårklädd” om vi säger så.

Det finns några få väldigt lösa tumregler som säger att vita jeans hör sommaren till medan mörka strumpbyxor hör vintern till. Därom tvistar de lärda. Jag har själv noterat (som boende i sundets pärla Helsingborg) att helsingborgarna bär vita jeans året om.

Låt vädret vara med på ett hörn när du klär dig. Låt september vara månaden som är lite sisådär. Vädret kan ju ena dagen visa sommartemeraturer för att nästa uppvisa sin ruskigaste och mest kalla sida. Gör samma sak under maj.

Vita brallor funkar året om. Jag brukar förvisso hävda att krämvit är bättre de kalla månaderna. Materialmässigt så finns det inget som slår manchestern när vädret är kallt. Trendmässigt är du ju dessutom mitt i prick.

Men som alltid – välj det som du gillar bäst!

Bild: Instagrammaren marialm67

  1. Annicka skriver:

    Yes! Då är jag ju superpoppig med mina creamvita manchester jeans, som fått ”hänga till sig” ett par år. 🙂 Tjoohoo!! 🙂
    Ha en fin dag! Kram

  2. Yvonne skriver:

    Snygg skjorta:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..