ANNONS

Säsong för vita jeans

/

För sent för vita jeans eller för tidigt med mörka strumpbyxor? Övergången mellan olika säsonger kan vara något ”svårklädd” om vi säger så.

Det finns några få väldigt lösa tumregler som säger att vita jeans hör sommaren till medan mörka strumpbyxor hör vintern till. Därom tvistar de lärda. Jag har själv noterat (som boende i sundets pärla Helsingborg) att helsingborgarna bär vita jeans året om.

Låt vädret vara med på ett hörn när du klär dig. Låt september vara månaden som är lite sisådär. Vädret kan ju ena dagen visa sommartemeraturer för att nästa uppvisa sin ruskigaste och mest kalla sida. Gör samma sak under maj.

Vita brallor funkar året om. Jag brukar förvisso hävda att krämvit är bättre de kalla månaderna. Materialmässigt så finns det inget som slår manchestern när vädret är kallt. Trendmässigt är du ju dessutom mitt i prick.

Men som alltid – välj det som du gillar bäst!

Bild: Instagrammaren marialm67

2
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00