ANNONS

Stiltips: kappor

/

Stilmässigt finns det en hel del att säga om kappor. Ska jag däremot hålla det kort och bara säga två saker så skulle det vara följande:

Välj en rakare modell om du är mer av en ”jeans och t-shirt”-tjej. Hög eller vid krage spelar ingen roll, inte heller dubbel- eller enkelknäppning. Snittet på en rak kappa är sportigare och mer casual.

Satsa på en mer insvängd modell om du är mer ”dressad” i din stil. Bältad eller inte är underordnat däremot spelar det roll vilken färg du väljer – grått, beige eller svart är mer klassiskt än en mönstrad eller knallig färg.

Foto: skärmbild från Instagramprofilem perfect.jacket

4
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00