När skon klämmer

Har du många skor i garderoben? Jag gjorde ett stort rens i helgen och jisses så många skor jag hade sparat av sentimentala skäl. Skor som jag inte längre kan gå i och några som jag haft vid speciella tillfällen.

Jag vet inte om jag har nämnt det i podden men allt vandrande, alla löpturer i skogen och allt marscherande i Försvarets kängor har då inte gjort underverk för fossingarna. Plötsligt har jag en ny storlek! Klackar är inga problem men det är ju storleken, allt är för smått.

Hur har du det med skor och klackar?

  1. Åh jag älskar fina skor och klackar. Men jag köper bara det som passar in och som passar min fot. Drömmer om ett par StinaaJ eftersom jag står och går mycket i mitt jobb. Jag har sparat ett par speciella skor av sentimentala skäl. De är fina nog att stå framme i bokhyllan.

  2. Annika skriver:

    Tror att min man tycker att jag har många skor men det är ju bara en bas..
    Förstår att du sparat av sentimentala skäl. Jag sparade ett par höstkängor av finsk modell (jäkligt snygga) från -95. I våras när jag rensade insåg jag att de aldrig kommer att användas för att de var för slitna, då åkte de iväg. Men det satt hårt. När det gäller storleken så fick jag en halv större storlek efter jag fick barn. Det var väl hormonerna men det blir ju inte så för alla.
    Tack för att du och Jannice har börjat podda. Så mycket jag har lärt mig, jätteroligt! Kram Annika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..