I annonssamarbete med GILLBLADS

Jag satsar på MaxMara kappan från Gillblads

IMG_2849

Jag är på jakt efter en ny klassisk kappa. Senast jag tittade på kappor och köpte en riktigt fin kappa var för tretton år sedan. Precis som då vill jag ha en svart, bältad modell i riktigt i bra kvalitet som funkar att bäras jämt – till vardags när jag jobbar, till fest och begravningar. Nu är min gamla trotjänare utsliten och det är dags att uppdatera garderoben.

Jag har haft siktet inställt på både märke och butik. För precis som sist när jag investerade i min superfina klassiska trenchcoat från Burberry och härliga klänning från Diane von Furstenberg, så blev det vännerna på Gillblads i Göteborg som fick ett besök. Som sagt, det var ett tag sedan sist men nu var det dags igen när jag satsade på en drömkappa från MaxMara.

6016099906013-f-mango

Visst, jag var frestad att välja kappan i den härliga rostfärgen eller den superduperklassiska färgen ”camel” men nej – det blev den svarta kappan! Vilken kappa hade du valt? Lovar att jag ska göra en liten smart guide om kappor om ett par dagar.

Ni som har hängt med länge vet att jag har samarbetat med Gillblads några tillfällen genom åren. Vi har gjort kundtävlingar och stylingar, jag har föreläst på kundkvällar och skrivit text till Gillblads egen blogg. 

 1. Helena skriver:

  Varifrån kommer den fina blusen? Jag har ett svagt minne av att jag kan ha frågat något liknande förut, ber om ursäkt i så fall. Har pinsamt dåligt minne.

  1. Inte lätt att komma ihåg allt. Blusen kommer från Stenströms. Det är en sidenblus med spandex i.

 2. Hej Katarina! Kappan är verkligen superfin, men ville faktiskt fråga något helt annat… Det var ett tag sedan, men du visade en kjol från Massimo Dutti en gång…to die for! Lite längre, klassiskt rutig, med snedställda våder på sidorna vill jag minnas…. Skulle man kunna få se den bilden igen tror du? Tänkte det kunde bli höstens projekt vid symaskinen! 😃

  1. Åh, den är fin. Följer du mig på insta? Kan lägga upp den på Stories om du ser det. Annars här men då får du vänta ett par dagar. 😀

 3. Jag köpte faktiskt en grå förra hösten som jag är så nöjd med.

 4. Moa skriver:

  Svart funkar alltid 🙂 kan du ge mig tips på svarta sneakers eller andra skor boots som passar till byxor, kjol så att det ser snyggt och dressat ut.

 5. Camilla skriver:

  OJ så fin med den härliga pälskragen. Den beiga är ju dröm men den svarta är både dröm och verklighet. Sportig och chic (tummen upp)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..