ANNONS

Isabella x Stylein för Ellos

/

973c41f0b323fe43_800x800ar

Har du hunnit ta del av Ellos nya exklusiva designsamarbete med Isabella Löwengrip och Stylein?

Målet med designsamarbetet är att skapa en snygg, prisvärd och tidlös garderob i härliga kvaliteter och färger. En kollektion som kvinnan enkelt kan kombinera för både vardag och fest skriver Ellos i ett pressmeddelande.

Kollektionen släpptes på Ellos hemsida igår och trycket var stort. Isabella sa på sin Instastory igårkväll att vissa plagg hade sålt slut på mindre än 20 minuter. Suget efter basplagg är verkligen stort. Fick du tag i något eller har du ens kikat?

16
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00