ANNONS

Shoppa eller inte

/

Tröstshopping löser inga problem. Därför ska du inte shoppa när du är arg eller ledsen skrev jag på Insta igår.

Att inte handla när man är känslomässigt all over the place är klokt. Faktiskt så kan det bli ett felköp eller två om man överlycklig och sprudlande drar iväg på shoppingrunda. Visst, det låter jättetråkigt men alla maxade känslostadier tenderar att påverka dina val.

Bäst är att shoppa i ett neutralt ”lite lagom” humör. Gärna lite reflekterande och med ett lugn. Då hinner du fundera på vad du har hemma, klura på om du verkligen kommer att använda plagget och tänka igenom köpbeslutet.

Igår pratade både jag och Jannice om shoppingen i podden Stilsnack så missa inte det.

1
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00