Slingback hos Brunate SS-20

Nästa sommar är det slingbacks som gäller rapporterar Cecilia som är den svenska agenten för det italienska skomärket Brunate. Jag måste erkänna att det inte riktigt är min modell. Därför kanske det var bra att jag fick veta det redan nu så hinner jag smälta det i vinter så kanske jag är mer redo när våren kommer.

Ni är många som har frågat om min blus. Den är från KappAhl. Superenkel, skön och härlig på alla sätt. Byxorna fyndade jag ju på rean på Zara förra året till inga pengar alls. Skorna? Brunate förstås, men inga slingbacks utan hederliga låga pumps med lite stadigare klack.

 1. Selma skriver:

  Hvor har du kjøpt din handveske?

 2. Stylish som alltid👌🏻
  Kul med nytt till sommaren, slingbacks kan vara supersnyggt eller helt fel.

  1. Håller med dig. Jag tycker det är så snyggt på andra men själv blir jag mest ”rädd” för skoskav.

  1. Claire skriver:

   Är det bara jag som tycker att slingback är en genuint ful och missklädsam, framtung modell? Den motsatta varianten, med hel häl och öppen tå är SÅ mycket snyggare! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..