ANNONS

Slingback hos Brunate SS-20

/

Nästa sommar är det slingbacks som gäller rapporterar Cecilia som är den svenska agenten för det italienska skomärket Brunate. Jag måste erkänna att det inte riktigt är min modell. Därför kanske det var bra att jag fick veta det redan nu så hinner jag smälta det i vinter så kanske jag är mer redo när våren kommer.

Ni är många som har frågat om min blus. Den är från KappAhl. Superenkel, skön och härlig på alla sätt. Byxorna fyndade jag ju på rean på Zara förra året till inga pengar alls. Skorna? Brunate förstås, men inga slingbacks utan hederliga låga pumps med lite stadigare klack.

5
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00