ANNONS

#LifeWithMINI

/

– I samarbete med Förenade Bil –

Nu börjar en ny bilresa för min del tack vare ett samarbete med Förenade Bil i Helsingborg/Ängelholm, Malmö och Kristianstad. Jag är numera en stolt förare av en MINI Countryman Hybrid Plug-In.

Det var något speciellt att sätta sig bakom ratten och styra hemåt tidigare idag. Bilen kändes pigg, rolig och faktiskt stor (jag var lite rädd att den skulle kännas liten med tanke på makens stora hybrid suv). Med den här bilen kommer jag lite längre och drar lite lägre så det känns som ett riktigt bra val med MINI.

Än så länge har jag bara njutit av designen men snart blir det att lära sig lite mer om tekniken. Kanske anade min kontaktperson Peter på Förenade Bil i Helsingborg att det tekniska inte var mitt stora intresse när vi skildes åt. Hans avskedshälsning var iallafall att han ville att jag skulle försöka knappa lite på egen hand men att en ”vass tekniker” redan var bokad för en genomgång av alla tekniska finesser i bilen.

Tackar, tackar! Hälsar den teknikfrånvända stylisten som älskar att köra bil

0
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00