ANNONS

Optikmässan en lite uppdatering

/

Vilken härlig energi på Optikmässan i helgen. Jag är fortfarande ”hög” av känslan och den stämning som vi hade på scenen Anki och jag. Själv har jag ju föreläst i många år och känner mig trygg på scenen men för Anki var det ju något av en premiär att stå på en ”mäss-scen” av den här sorten.

Vi pratade om hur mycket man som optiker kan vinna på att kroka arm med en stylist och tvärtom. Många av mina kunder vill ju att jag ska följa med och vara behjälplig när man väljer bågar. Dels för att man vill försäkra sig om att glasögonen inte ”bara” blir ett hjälpmedel utan verkligen smickrar ansiktsformen samt för att kunna förmedla helheten på den egna klädstilen och hitta bågarna som är en förlängning av den samma.

Jag går ju igång på det mesta men snacka om att jag föll som en fura för Sabine Be Eyewear. Åh, så coola bågar alltså!

3
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00