ANNONS

Lila är på ingång

/

Foto: Gamma-Rapho via Getty Images

Sajten WhoWhatWear spår en framtid med mycket lila och violett. Gärna i olika kombinationer som på catwalken här ovan. Lila är en spirituell färg, upphöjd och ren. Det sägs att om du någongång är osäker på klädvalet – satsa på det lila!

En som har hoppat på den lila flugan (?) är Tidningen Elles Hanna Stefansson. Jag gillar speciellt den lila kombinationen eller ska jag säga matchningen med byxorna. Och visst, jag förstår ju effekten och ser att det är snyggt med pärlväskan men den lämnar jag nog hemma. Det blir faktiskt lite för ungt och romantiskt för min stil.

Bilder: WhoWhatWear

0
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00