ANNONS

Vi jobbade ute igår

/

På lördag står jag på scenen på Sveriges största optikermässa. Jag delar scenen med optikern Anki Palm som har skrivit en bok om glasögon, kläder och stil. Känns riktigt kul för när man läser boken kan man se att jag faktiskt finns med på ett hörn.

Anki kom ner till Skåne för att skriva manus och gå igenom presentationen.

Men istället för att sitta inne och stångas framför datorn drog jag med henne ut. Upp på Kullaberg styrde vi kosan och här, på en av mina favoritplatser, drog vi igenom materialet. Det blev en god sillmacka och alkoholfri öl till lunch innan vi fortsatte arbetet. Mer utejobb får bli min melodi…

Om du är optiker eller optikerassistent och är på Kistamässan för inköp och inspiration så är du varmt välkommen på vårt föredrag nu på lördag kl. 14.00 går vi upp på scenen.

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00