Vi jobbade ute igår

På lördag står jag på scenen på Sveriges största optikermässa. Jag delar scenen med optikern Anki Palm som har skrivit en bok om glasögon, kläder och stil. Känns riktigt kul för när man läser boken kan man se att jag faktiskt finns med på ett hörn.

Anki kom ner till Skåne för att skriva manus och gå igenom presentationen. Men istället för att sitta inne och stångas framför datorn drog jag med henne ut. Upp på Kullaberg styrde vi kosan och här, på en av mina favoritplatser, drog vi igenom materialet. Det blev en god sillmacka och alkoholfri öl till lunch innan vi fortsatte arbetet. Mer utejobb får bli min melodi…

Om du är optiker eller optikerassistent och är på Kistamässan för inköp och inspiration så är du varmt välkommen på vårt föredrag nu på lördag kl. 14.00 går vi upp på scenen.

  1. Ja, nog blev jag förvånad allt.. Trodde vi skulle ha många timmar framför datorn. Istället har jag lätt träningsvärk i låren efter alla stenkliv neråt och uppåt. Du är en överraskningarnas kvinna, Katarina, så generös och rolig att samarbeta med. Vi kommer att så kul på lördag!
    Looking good & feeling fine…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..