Nu har jag rivstartat hösten

Jag rivstartade hösten med en photoshoot för Tara igår. Höstmodet med trenderna, färgerna och nyckelplaggen ville jag få till. Men alltså vilken nervpärs. Klädlådorna dök inte upp, den ursprungligen tilltänkta modellen fick akut förhinder och regn gjorde att vi i teamet verkligen hölls på tårna. Snacka om att slängas tillbaka i hetluften direkt. Har du börjat jobba än?

Min lilla hjälpreda B är van att hänga med på jobbet men även hon såg lite trött ut… Idag väntar poddinspelning med Jannice.

  1. Anna skriver:

    Fantastsikt kul!
    Å nu har jag blivit prenumerant på Tara, för har köpt den några gånger i sommar och det är såååå bra läsning 🙂
    Började jobba förra veckan! Å snart ska jag lyssna på podden, som jag längtat :)))))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..