Alltså, här är det semester på alla fronter. Maken och jag har bara två veckor tillsammans så jag ”kramar dropparna” ur ledigheten innan våra olika intressen och jobb för oss åt olika håll.

Fast när jag skriver att jag kramar dropparna får du inte tro att jag maxar dagarna. Oh nej! Ledighet för mig är att låta tempot sjunka rejält och bara ta dagen med ro. Basala saker som vila och mat är prio, sedan kommer allt det andra (om det ens hinns med).

Hittills har jag hunnit doppa mig ett par gånger, bjuda vänner på middag och läsa ut en bok. Ungefär så. Vad brukar du prioritera på semestern?

  1. Så lite planerat som möjligt och så lugna dagar det bara går varvat med lite lagom äventyr. I år var årets stora utflykt på semestern några dagar i Helsingfors. Supermysigt på alla sätt, men oj så skönt att komma hem 🙂

  2. Prioriterar lite äventyr varje sommarledighet! I år vandringar i Österrike och södra Tyskland! Annars läsa böcker och äta gott som dig☺️ Ibland ryggläge under husbilsmarkisen och gör absolut ingenting förutom att vifta på tårna, tid att känna tacksamhet, kram🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..