ANNONS

Vad hände med Beyoncé?

/

Det blev ju lite snopet med vandringen. Att bryta en långtur och hasta iväg ner för fjället med en sjuk hund är ju det sista man vill. Å andra sidan sidan gick allting bra till slut. Så vad var det som hände undrar du kanske.

Beyoncé hade veckan före semestern burit, lekt och bitit på en stor gren. I buset knäcktes grenen av hennes bett och och en vass stor spets borrade sig ner djupt under hennes tunga. Hålet mätte två cm på djupet och en cm på bredden har vi fått veta i efterhand.

Det trixiga med hundar är att de inte vill visa sig svaga eller sjuka av rädsla för att uteslutas ur flocken. Ett genetiskt beting. Därför är de mästare på att maskera när de har ont.

Utmaningen med vandringen på fjället satte saker på sin spets och för lilla B fanns inte krafterna kvar att skyla över att något inte stod rätt till. Som matte var jag förstås bedrövad över att ha dragit med mig min pälskling på en så jobbig strapats men läkaren som opererade menade att jag kanske inte hade märkt något i vardagen och menade att det var bra. Nu upptäcktes skadan och vi kunde åtgärda i tid.

Fjällen finns ju kvar så vi får göra om det i framtiden helt enkelt. För nu när vi har skrapat på ytan kan jag säga att det gav mersmak. På riktigt.

3
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00