Vänskap och röd klänning

Jannice, min poddpartner på Stilsnack-podden, bjöd hem mig på middag igår. Fördrink i bersån, varmrökt lax och potatis som avslutning en smulpaj. Så himla mysigt! Du som vill se bilder från kvällen ska inte missa att kika in på Stories, lite olika bilder på Stilsnack, min egen och Jannices instagram.

Klänningen gjorde succé! En röd plisserad lite lösare klänning från norska Cathrine Hammel som jag har haft i garderoben ett bra tag. Det krävs att jag är ganska solbränd för att inte försvinna i den intensiva färgen. Jag gillar den bäst med fina sneakers istället för klackar. De jag hade igår är vita med silverglitter på tån från Klingel.

 1. Vilken fin klänning!
  Älskar knälånga klänningar, får jag fråga hur lång du är?
  Vill inte att den blir för kort.

 2. Malin skriver:

  Så mysig, god o underbar bjudning hos Jannice.
  Du är sååå fin Katarina!

  Ni är så härliga tillsammans. Önskar jag hade vänner som er. Ha en fortsatt bra semester.
  Kram Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..