ANNONS

Vänskap och röd klänning

/

Jannice, min poddpartner på Stilsnack-podden, bjöd hem mig på middag igår. Fördrink i bersån, varmrökt lax och potatis som avslutning en smulpaj. Så himla mysigt! Du som vill se bilder från kvällen ska inte missa att kika in på Stories, lite olika bilder på Stilsnack, min egen och Jannices instagram.

Klänningen gjorde succé! En röd plisserad lite lösare klänning från norska Cathrine Hammel som jag har haft i garderoben ett bra tag. Det krävs att jag är ganska solbränd för att inte försvinna i den intensiva färgen. Jag gillar den bäst med fina sneakers istället för klackar. De jag hade igår är vita med silverglitter på tån från Klingel.

2
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00