Basgarderoben – alltid i säsong

Foto: Lena Evertsson/ Ateljé Lena Photography

Jag har några plagg i min basgarderob som får hänga kvar trots att säsongerna skiftar. Normalt väljer man ju att byta ut och stoppa undan kläder när vädret blir kallare eller varmare. Men så finns det några plagg som går över ”gränserna”. Som kan användas i den där ”svåra” övergången mellan två säsonger. De är ju riktiga garderobshjältar, eller hur?

Några av mina hjältar ser du på bilden ovan. Blusen är från The Shirt Factory en lite lösare i mjuk viskos. Den kompletterar den vita sidenblusen och bomullsskjortan från Stenströms. Byxorna är mina svarta från Filippa K, en bra finbyxa istället för jeansen från samma märke.

Dessa fem plagg hänger alltid i garderoben. De finns med i många av mina klädkombinationer – oavsett tid på året. Sen har jag ju ytterplaggen och accessoarerna, skorna och väskan. Också de är viktiga för att kunna snurra basgarderoben och ge möjligheter till att variera klädseln.

Fundera över vilka hjältar du har hemma i din garderob!

  1. Nyss hittat till er podd och blogg och är jätteglad för det!
    Ska försöka bygga en bas i garderoben men tycker ofta att tipsen gäller för damiga/strikta kläder och känner inte igen mig. Jobbar med ungdomar på en högstadieskola men är 50+ så man kan ju inte klä sig som dom😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..