ANNONS

Basgarderoben – alltid i säsong

/

Foto: Lena Evertsson/ Ateljé Lena Photography

Jag har några plagg i min basgarderob som får hänga kvar trots att säsongerna skiftar. Normalt väljer man ju att byta ut och stoppa undan kläder när vädret blir kallare eller varmare. Men så finns det några plagg som går över ”gränserna”. Som kan användas i den där ”svåra” övergången mellan två säsonger. De är ju riktiga garderobshjältar, eller hur?

Några av mina hjältar ser du på bilden ovan. Blusen är från The Shirt Factory en lite lösare i mjuk viskos. Den kompletterar den vita sidenblusen och bomullsskjortan från Stenströms. Byxorna är mina svarta från Filippa K, en bra finbyxa istället för jeansen från samma märke.

Dessa fem plagg hänger alltid i garderoben. De finns med i många av mina klädkombinationer – oavsett tid på året. Sen har jag ju ytterplaggen och accessoarerna, skorna och väskan. Också de är viktiga för att kunna snurra basgarderoben och ge möjligheter till att variera klädseln.

Fundera över vilka hjältar du har hemma i din garderob!

1
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00