Brunate och Chanel – detta skiljer

Jag fick frågan vad som skiljer mellan ballerinas från Brunate och Chanel. Jag har ju båda paren och på min Instagram (på stories) kan du höra mig berätta mer just idag.

Precis som ett par byxor så skiljer det sig från person till person. En upplevd känsla är ju alltid något personligt. Men så här tycker jag i stora drag:

Brunate vinner över Chanel i komfort. Den sistnämnda känns stummare och mer avskalad på foten. Stilmässigt är de väldigt lika men Chanel har en högre skrytfaktor. Samma sak med prislappen – du får punga ut med ca 6000 kronor för Chanel medan du betalar halva priset för Brunate.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..