Fredagsinspiration: vitt på vitt

764c4fe229f3305b65cb8174e92a8e6b

Fredagsinspo

Idag vill jag bjuda på en bild som fullkomligt knockade mig. Det här tycker jag är så snyggt! Egentligen skaver det en smula. Jag är nämligen inte en person som gillar att kombinera olika sorters vita nyanser. Kritvitt ihop med gräddvitt har aldrig varit min melodi. Hur tänker du kring att blanda ”vitor”? Nu tror jag minsann att jag får tänka om. Det här är verkligen en sommarstil som jag gillar.

 1. Ann skriver:

  Hej, Jag blandar ofta vita nyanser, så blir det mindre ”vitt” och för att min hy passar bättre med gräddvitt, medan helt gräddvitt set blir för ”gräddigt” :-).

 2. Åsa skriver:

  Håller fullkomligt med! Skulle aldrig kommit på tanken själv, men det är snyggt! Det roliga är att jag såg en kvinna bära den kombinationen igår, tror det var en lärare på väg hem från skolavslutningen, och jag reagerade precis som du, det var elegant! Dags att omvärdera.

 3. Gun skriver:

  Snyggt på bild, men tyvärr blir det oftast inte bra när man själv har det på sig. Vet inte varför men för mig hade svarta byxorna säkert åkt på iallafall

 4. Tina skriver:

  Det var faktiskt riktigt snyggt! Lite classy sådär…. men ändå avslappat, casual 🌟🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..