ANNONS

Nu är jag hemma igen

/

IMG_6223

Hemma igen

Du som följer mig på Instagram har säkert snappat upp att jag har varit iväg hemifrån ett par veckor. Jag har varit på en stabsassistentutbildning arrangerad av Svenska Lottakåren, en direkt vidareutbildning efter soldatutbildningen som jag gjorde förra hösten. Nu är jag färdig och redo för min krigsplacering. Mitt nästa utbildningsmål blir som instruktör.

IMG_6594

Här ser du en bild på hur det absolut INTE ska se ut. Nu för tiden har var sak sin plats och sängen är perfekt bäddad.

Bo på logement

Det är lite speciellt att åka iväg hemifrån, samsas om ett fåtal toaletter med ett 30-tal nya personer och dela rum med sju av dem. Du blir tilldelad en säng och ett skåp. Ditt personliga ”space” är ganska minimerat och det gäller att snabbt släppa tankarna på hemmet för att inte skapa onödiga irritationer som kan sätta krokben för dig själv.

IMG_6340 2

Begränsat med mobiltid

Det var tajt om tid den här gången och det fanns regler kring användandet av mobilen så glädjen var stor när det halvvägs in i kursen kom ett brev hemifrån. Så kul att maken skickade kärleksbrev. Mina kurskompisar frågade om vi var nykära?! Njae, inte riktigt! Men som uppvaktning kan jag säga att det där ”old school”-brevet slog alla sms, mejl och blombuketter i världen.

Från de gröna kläderna till höstmodet!

Tara Model Search

Nu laddar jag för en vecka med Tara Model Search. Vi ska plåta i Stockholm i slutet på veckan och det är fem förväntansfulla och glada Tara-läsare som ska fronta höstens mode. Jag är så peppad!

0
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00