ANNONS

Du missar väl inte mina tips bland modesidorna?

/

IMG_5903
Taras modesidor

Nu när jag har förmånen att sitta som moderedaktör försöker jag att inte bara bjuda på härligt, snyggt och inspirerande mode. Nix! Jag jobbar stenhårt för att du ska få lite tips under vägs och skaffa dig ännu mer koll på kläder än du redan har. Jag vet inte om du såg det men i Taras stora klänningsnummer så hade jag en liten extra ruta med där jag besvarade en fråga.

Vad ska du ha under? Nej, korviga trosor är inte alltid snyggt under en klänning. Så vad ska du ha då? Taras moderedaktör Katarina Althin tipsar:

Tänk på att en underklänning eller underkjol ger din klänning ett snyggare fall. En vanlig missuppfattning är att det skulle bli för varmt med underplagg. Du kan vara lugn, idag finns det en mängd olika material att välja mellan för den som  vill släta ut troskanter. Vill du framhäva dina former väljer du en underklänning med shapingeffekt.

Är du på jakt efter en utslätande effekt kan en trosa i boxermodell är ett bra alternativ till underkjolen men se upp med resåren som ibland kan sitta åt och ge ”gropar” på andra ställen. En trosa med hög midja eller ett linne i shapingmodell gör i stort sätt samma sak men passar olika bra på olika kroppar så ge dig själv tid att prova igenom det stora utbudet.
0
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00