Klädkod kavaj i senaste STILSNACK

photo-1504802469493-cad9b622c4f7

STILSNACK om festkläder och förvaring

Har du lyssnat på senaste stilsnack? Om inte så har du missat när jag  pratar om festkläder och Jannice om förvaring.

Hurra, nu blir det fest!

 

När en inbjudan till fest dimper ner i brevlådan blir man alltid lika glatt överraskad tills man läser klädkoden och blir lite osäker. För vad är det egentligen som förväntas av dig som gäst när det står kavaj på inbjudningskortet? Lugn, så här gör du:

b-3

Klädkod kavaj

Sätt samman en outfit som är finare än vardagskläderna men som inte är allt för strikt. På bilden ovan ser du en klänning från Ellos (adlink) som är en klänning som passar bra till klädkoden kavaj. Det går utmärkt att ”låna” från vardagsgarderoben men addera festligare accessoarer för att höja festgraden på din helhetslook. Det måste inte alltid vara klänning, ett par snygga byxor och festligare topp funkar också bra. Väljer du kjol eller klänning ska du satsa på en längd till knäet eller vaden. Det är lätt hänt att en långklänning blir snäppet för elegant.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..