I annonssamarbete med ELGIGANTEN OCH TENDER FLAMES

– Detta inlägg innehåller adlinks –

IMG_5961

Nu flyttar vi ut på altanen

Sommaren står för dörren och vi har verkligen haft några dagar med äkta semesterkänsla. Än har vi inte tagit steget och flyttat ut mer än korta stunder med en kopp kaffe i handen. Fast snart nog ser jag framför mig sköna långfrukostar på helgerna, lunch i solen och grillmiddagar i goda vänners lag. Vår altan fungerar verkligen som ett extra rum där känslan av ute och inne försvinner.

IMG_5963

Bordslykta från TenderFlame

Inför den här utesäsongen har vi också uppgraderat oss med nya möbler, en grill och stora krukor. Och som om det inte vore nog – nu höjer jag mysfaktorn genom att maxa pyntet! Tror till exempel att min poddpartner kommer att bli stolt när hon ser bordslyktan från TenderFlame.

Jag stod i valet mellan dessa två: den lite större TenderFlame Amaryllis och den lite mindre TenderFlame Café. Valde jag rätt?

IMG_5997

Jannice hade rätt – pyntet höjer verkligen mysfaktorn…

IMG_5908
IMG_5931

TenderFlame är giftfri

Jag brukar sällan nappa på förfrågningar om inredningssamarbeten eftersom det inte riktigt är min grej. Jag erkänner också att min tidigare skepsis inför den här sortens brinnande produkter har varit stor. Men TenderFlame är gift- och sotfri vilket fick mig att våga prova.

Lyktorna fungerar bara med en specialutvecklad giftfri vätska (till skillnad mot den etanol eller liknande bränslen som många gånger används i oljelampor och andra brännare). Det är själva vätskan i kombination med veken gör så att det brinner. Du som är intresserad av det tekniska kan läsa mer på Elgigantens hemsida. Där ser du också alla typer av TenderFlame produkter, från ljus och lyktor till dekorativa eldstäder och skorstenslösa kaminer.

IMG_5975

– Inlägget innehåller adlinks –

 1. Hej! Var kan man köpa bränsle till Tender Flames? Jag hittar det ingenstans.

 2. Mis skriver:

  Spå snygg! Vilken mysfaktor! Helt klart den snyggaste du valde.

 3. Suuuperfin! Och du valde verkligen helt rätt 🙂
  Den påminner om en lampa, från House Doctor tror jag.
  Superfin och så härligt med utehäng. Det är väl det vi saknar här, vi har ingen balkong… Var o tittade på en bostadrätt idag, men nääää… ska vi flytta igen måste det vara 100.
  Ha de så fint <3
  Kram Anna

 4. Superfint! Vart har du köpt de fina bollarna på bordet?
  Mvh Hanna H

 5. Tina skriver:

  Den var väldigt fin! Och JA, du valde helt rätt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..