6039702CX_S18_2

Mina tvåfärgade vandringsbyxor

Du som lyssnade på gårdagens avsnitt av STILSNACK vet att vi pratade om friluftsliv och fjällvandring. Jag pratar också om mina nya vandringsbyxor. En läsare har hört av sig och här är de alltså, mina vandringsbyxor från Haglöfs. Riktigt supersköna och bekväma. Som sagt, vandring i de svenska fjällen väntar i sommar och jag är ute mest varje lediga stund och försöker provgår både utrustning och mig själv. Hihi… vill ju ge mig själv så goda förutsättningar som möjligt när det väl är dags.

319A30E2-FB59-4994-8873-C19A8F26D063

  1. Karin skriver:

    Kan du inte göra ett inlägg med de där lite mittemellan-kläderna som Jannike pratade om? Kläder som passar i lekparken och till fotbollen, men som inte känns som rena friluftskläder. Ni pratade ju om golfmode och höstmode, men jag har svårt att hitta riktigt nått som skulle passa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..