ANNONS

Sommarens snackis – randiga kostymen

/

DSC02287
Randiga nyheter hos KappAhl

Jag rundade av förra veckan med att vara i Stockholm för två dagars jobb och sedan direkt hem till mitt eget födelsedagsfirande. Inte alls det minsta jobbigt men lite frustrerande eftersom jag inte har haft någon dator, bara mobilen och från den har jag ingen access till bloggen.

IMG_5169

Randigt som stil

Hade velat visa er de fina plaggen som jag bland annat såg hos KappAhl. Den stora snackisen på plats bland oss inbjudna ”pressrävar” blev den randiga kostymen. Visst är det lite av en vattendelare? Några älskar den medan andra kanske hyser något ljummare känslor för ränder. Jag brukar säga att personer som dras till den klassiska stilen ofta väljer ränder när de vill poppa till sig.

IMG_5164

Styla randigt

Det är kul att styla randigt och jag tänker kanske att jag bär den här kostymen med sneakers och en topp eller t-shirt. Några av mina följare på Instagram ville styla plaggen var och ett för sig (alltså inte bära dem ihop). Personligen tycker jag då att byxorna är lite lättare styla än kavajen. Jag hade haft en gosig tröja till brallorna men till kavajen… Hmm, vad tycker du?

4
25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00