Sju sätt att styla jeansjackan

Sju smarta sätt att styla din jeansjacka!

Sju smarta sätt att styla din jeansjacka! Bildkälla: gurl.com

På tal om jeansjackor…

Jag hittade den här gamla bilden på sju sätt att styla jeansjackan. Tänkte att den är lika aktuell nu som då. Så här skrev jag i inlägget:

”Jag gillar City Chic allra mest och har nog svårt att se mig i stylingen Funky men man ska ju aldrig säga aldrig…”

Vad säger du – någon favoritstyling?

  1. Men vart hittar man den snyggaste och skönaste jeansjackan??

  2. Roliga variationer, gillar citychick. Har varken jeansjacka eller armejacka, vad har hänt med min garderob😱😆

  3. Mahlin skriver:

    Toppenbra tips! Tack 🙂 Trevlig helg, kramar.

  4. Hej – undrar lite om du kan tipsa lite hur man kan bära det lite mer ”boxiga” modet som är hett just nu, med korta vida tröjor, vida kjolar osv. Jag är lång, bred över axlar och höfter och kurvig i min figur, inte direkt trådsmal, men inte heller tjock, bara.. stadig liksom. När jag provar boxiga överdelar så blir jag helt fyrkantig! Och ändå tycker jag det är snyggt på andra – har du något tips eller är det bara att inse att det boxiga modet inte är för mig?
    Undrar också hur du ställer dig till håliga jeans – också något jag gillar på andra men tycker är svårt att bära själv. Tack för en bra blogg!

    1. Självklart, det ska jag fixa! Förstår vad du menar. Den boxiga stilen är inte helt lätt att få till alla gånger. Ge mig lite tid bara. Vasaloppet du vet… 🙂 Trevlig helg och tack för din kommentar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..