Säsongens snyggaste kjolar och så lyckas du

photo-1455637350775-730a9e5a8310

Så lyckas du med kjolen

Den långa kjolarna är extra trendiga just i vår och sommar. Men att bära kjol kan vara svårt. Här är vad du ska tänka på när du väljer kjol:

1

Matcha rätt. Långa kjolar tar plats så se till att du sätter proportionerna. Satsa på lite lätt instoppat om du är kort och utanpå om du är lång. Den här prickiga kjolen från Lindex (adlink) för tankarna till filmen Pretty Woman och är jättefin tycker jag.

85077160902.pjpeg

Välj modell som smickrar. En snäv kjol framhäver höfterna och passar extra bra på dig som har pojkfigur. A-linje kjolen passar extra bra på dig med päronfigur. Mönstrat eller omönstrat kan göra skillnad, det beror på var mönstret hamnar på just din figur. Diagonalt är många gånger riktigt tacksamt som på den är tuffa kjolen från Gina Tricot (adlink).

b-2

Materialval. Blanka material med glans förstärker och förstorar medan de mattare materialen för det motsatta. Vill du framhäva nederdelen väljer du en kjol i glansigt material, med ett annorlunda snitt eller färgstarkt mönster som den här läckra kjolen från Ellos (adlink). Vill du istället dölja så väljer du en kjol i ett mattare material.

  1. Åh va härliga kjolar och tips. Men en fråga, jag är lång och då skulle man inte stoppa in toppen. Men vad har man till då? Ofta har de instoppat på alla produktbilder.

    / Katarina

    1. Du stoppar in den lite ”halvslarvigt” och snett. Hälsar katarina

  2. Perfekt tips👌👌 Du är guld värd med dina tips❤ Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..