IMG_4690

Ljuvlig måndagsmorgon

Vilken ljuvlig morgon – startade gårdagen sådär riktigt lugnt och skönt. Vaknade av mig själv och tanken slog mig i samma stund som jag slog upp ögonen att så här borde ju alla måndagar vara! Hade mitt första möte vid 10-tiden så jag drog benen efter mig, drack kaffe på altanen och gosade med Beyoncé. Valborg i all ära men det bästa tecknet på att sommaren är på gång är att frukträden har börjat blomma.

IMG_4728

Under det blomstrande päronträdet

Ett möte och några snabba små ärenden senare var jag hemma igen och tog lunch i skuggan av päronträdet. Semesterkänsla liksom! Satsade på en riktigt frukostinspirerad lunch med grekisk yoghurt, havrepuffar, mandlar, jordgubbar och blåbär. Finncrips med stark cheddar och paprika. En sån njutning att bara sitta på altanen och njuta av solen och äta söta jordgubbar (odlade i växthus i grannbyn Viken).

IMG_4774

Kryssningsfartygen är tillbaka

En annan grej som förstärker känslan av sommaren är att kryssningsfartygen i sundet är tillbaka. Den här tiden och några månader framöver kommer jag att kunna följa ett par stycken lyxkryssare som passerar varje vecka. Ikväll sjunger vi att vintern rasat… och firar att våren är här. Glad Valborg kära bloggvän!

  1. Tina skriver:

    Ha en underbar Valborg 🔥🔥🔥

  2. Underbar tid nu. Glad Valborg till dig också🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..