DSC01024-2

DSC00574

Höstens trender 2019

Här kommer en liten sneakpeak på hösten 2019. Ja, jag vet att vi knappt har hunnit vänja oss vid vårvärmen och här kommer jag dragande med hösten. Fast som stylist är man jämt i ”fel” säsong och det är lika bra att bjuda på bilder nu och ge dig ett försprång tänker jag.

DSC00549

Tänk färg, form och material när du trendspanar

DSC01011-2

PR-middag hos EKPR

Jannice och jag var bjudna på en middagspresentation med nyheter och trender hos PR-byrån EKPR. Många av de klädmärken som jag använder i mina modereportage kommer därifrån så den här typen av dragningar ger mig en bra känsla för hur jag ska planera kommande jobb. Jag tänker färg, form, print, material och stil när jag tar in allt.

 

DSC00841

DSC00566

Bilder: EKPR

  1. Stor GILLA på solglasögonen med härliga färger👌👌

  2. Wow, ser ut som om höstmodet har många godbitar att bjuda på och perfekt färgskala för rödhåtiga👌 Hoppas man får se ngr stiltips på höst-trenderna snart👌✊🏻😂

    1. Eller hur?! Massor av fina saker med mycket ”vill ha”-känsla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..