Vårvintern i svenska fjällen – magiskt!

IMG_3880

Vårvintern i fjällen

Att dra till fjälls den här tiden på året är en upplevelse. Man kan liksom inte undgå att gilla den underbara vårvintern uppe i norr. Å andra sidan kan jag säga att det var riktigt gott att komma hem till grönskan och värmen i söder. Sverige är verkligen ett avlångt land med många vackra platser.

A9BCE21C-D264-405E-89D0-3DC95E375FCA

Totalförsvarskurs i Ånn

Jag har som jag tidigare berättat varit på utbildning om totalförsvaret. Det har varit intensivt, lärorikt och väldigt roligt att förkovra sig. Det har varit en hel del tunga bitar som till exempel terrorism och svensk säkerhets- och försvarsplanering men samtidigt har instruktörerna varit både engagerade och kunniga. Nu väntar nya strapatser i maj.

Missa inte mitt samarbete på Insta

På tal om underbara platser – missa inte att kika in på min Insta och ta del av min pärla på hemmaplan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..