IMG_2963

Nya Tara är ute nu

Måste bara dubbelkolla så att du inte har missat att nya Tara är ute i butik?! Det känns nästan som att jag har tagit över hela tidningen när jag bläddrar i det här numret. Först och främst så fick vi framsidan igen! Sen ett stort modeuppslag och så min stora hårmakeover som grädde på moset.  Fullspäckat nummer minst sagt.

IMG_2966

Jag trodde inte att jag skulle sakna hårsvallet så mycket som jag faktiskt gör!

AfterlightImage

Nästa veckan ingen blogg

Den kommande veckan kommer det att vara tyst här på bloggen. Jag är iväg på utbildning med Försvarsutbildarna och du kan istället följa mig på Instagram. Det blir bland annat fokus på omvärldsutveckling, media och kriskommunikation. Jag får packa väskan med vinterkläderna för nu bär det av norrut, till snön och jag ska för första gången åka nattåg. Vet inte vad som blir mest spännande – att åka nattåg eller gå på kurs. Som sagt, du är välkommen att hänga med mig på Instastories.

  1. Spännande utbildning du går, ha så kul på både utbildning och natttåget👌 Blir ”tomt” utan bloggen som hör till morgonrutinerna 😆men spännande att följa på Insta. Have fun 💃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..