photo-1533478583204-680d4ff74891

En stiligare vecka med frågor och svar

Idag har turen kommit till en läsare som vill vara anonym. Frågan gäller om man kan ändra figur över tid, från en kroppsform till en annan. Du har säkert inte missat att jag brukar använda både grönsaker och bokstäver för att beskriva former:

Tack för all härlig input som du ger alltid lika kul att höra på er pod. Min undran är om man kan vara en mix på x och v figur? Är 176 och har alltid varit smal med för långa ben! Nu när man blivit äldre (56) så omfördelas kilon och eftersom jag tränar en del så har jag nog blivit bredare över axlar svårt det där men så intressant  med x och H etc.
Fortsätt med er härliga pod och insta 🤗

Alla har det lilla extra som tål att lyftas fram

Stylisten svarar

Först och främst vill jag tacka för din fina feedback. Jag blir väldigt glad att läsa ditt beröm och det betyder mycket. Gällande din fråga så kan man ändra kroppsform. Om du är ett X med dragning åt V så är det från mitt sätt att se på det troligast att du hamnar allt mellan X, V och H. Det är mindre troligt att du får en kroppsform som A och O. Tänk på att din kroppsform och figur ser ut på ett sätt utan kläder och på ett helt annat sätt med kläder på.

  1. Tycker det är så härligt med dig Katarina att du får alla att känna sig fina med olika kroppstyper utan att döma nån. Vi alla kämpar med nått och ALLA har inte råd att köpa dom dyra skorna, kläderna m.m. men du hittar alltid sätt som funkar för alla och det gillar jag. Sedan älskar jag dina skogsbilder med hunden får ett visst lugn❤ Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..