IMG_1684

Läsarna frågar och jag svarar

Det är inte så många som vet det men jag har gjort en ganska stor viktresa som jag berättar mer om i avsnitt 4 av STILSNACK. Det är därför det är så viktigt för mig att gång på gång påpeka att alla har något fint som man kan lyfta fram oavsett storlek, kroppsform eller ålder. Jag anser också att jag är en bättre stylist tack vare mina egna erfarenheter gällande vikt och utseende. Här kommer frågan som först ställdes på Instagram:

Du pratade om din viktresa. Är lite överviktig, särskilt över lår och överarmar. Har börjat träna IGEN! Har du något tips? Berit 

Katarina svarar:

Jag har inga specifika träningstips eller magiska formler för att tappa vikt men för mig var nyckeln att sova. Att stressa ner, ta kontroll över min tid och ha roligt.

Förbud och pekpinnar är inte min melodi

Har du koll på vad som får dig att vilja röra på dig? För att tycka att det är skoj med träning behöver jag en rejäl utmaning annars får jag inte ändan ur vagnen. Den som har följt mig länge vet at jag har cyklat till Paris, åkt Vasaloppet och Tjejvasan. Jag har gjort En svensk klassiker, varit på strapatsrika långritter i fjällen och nu håller jag igång via Försvarsmakten och de utmaningar som jag ställs inför där.

IMG_1670

Vardagsmotionen är A och O

Sen tror jag att vardagsmotionen är en nyckel till mycket bra. Ibland när jag står och väntar på att Beyoncé ska snusa färdigt på någon grästuva gör jag 4-5 knäböj. Eller så springer vi ikapp i 10 meter så att hjärtat får pumpa lite. Jag parkerar bilen långt bort från entrén när jag handlar och bär påsarna istället för att rulla dem i vagnen. Tar trapporna även om det är till sjätte våningen jag ska. Typ så. Lycka till!

  1. Lotta skriver:

    Jag började träna bootcamp 55+ för ca ett år sedan. Vi är ute i ur och skur, rolig omväxlande träning i 45 min 2 ggr i veckan. Tiden går så fort, och så nöjd man känner sig efteråt! Och så promenerar jag med Stilsnack i lurarna! Jag längtar efter att promenera och träna, en härlig känsla!

  2. Berit skriver:

    Härligt med din syn på träning och livet! En till som heter Berit! 👍

  3. Älskar din inställning, den är fantastisk. Försöker anamma och ge vidare till mina killar och nu också till en 18årig tjej, min sambos dotter. Tänk om vi hade fler influensers ( alla åldrar) som har den inställningen vad gott det hade gjort för kroppshets och utseendefixering🙏🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..