ell_1910_camp_safari_img3

En vecka med härliga stilfrågor

Idag är det Susanne som klurar lite på päronfiguren och hur man kan bryta balansen utan att ändå skapa obalans. Och så den kniviga frågan, hur bryter man allt det svarta?

Jag är en typisk päronfigur, med breda höfter och är mindre upptill. Jag brukar parera det genom att ha en svart kjol på mig och ljusare och mer färg och mönster upptill. Inte för att jag försöker se smalare ut, utan för att det verkar som det blir bättre balans så.

Men problemet blir att jag ibland vill ha svart även upptill. Och jag har fina scarfsar som jag vill använda och som absolut snyggast skulle vara till en svart enkel topp.
Då blir det svart på svart och det blir lite väl mycket och svart. Eller?

En annan sak är att jag har snygga svarta kavajer som jag skulle vilja använda och även här blir det kanske lite väl mycket svart ihop. Men också att det är olika svart och olika material och struktur, så det ser lite osynkat ut ihop.

Har du några tips om hur man ska kunna tänka kring det här dilemmat? Det är så synd att ha en massa saker i garderoben som man aldrig använder på grund av att man inte hittar bra kombinationer. Ha det fint! Susanne

9a9b26104b3518e1e4f3b7e22d3eecb8

Stylisten svarar

Hej Susanne! Du har fattat grejen med balansen kring ljust och mörkt. Perfekt, tänker jag eftersom det nu är dags att bryta mot alla regler som du kan och känner till. Kanske lite läskigt men å andra sidan så vet du ju precis hur du återfår balansen, eller hur?

Bryt det svarta med en jordnära palett

Sommaren är på ingång och det är dags att försiktigt börja bära ljusa byxor. Tänk khaki  och beige ihop med det svarta. Alla jordiga toner funkar om du vill bryta det svarta. Jag tycker att till exempel Cambio och Gerry Weber har bra byxor i sitt sortiment men också Klingel som jag har ett samarbete med.

cf490bbf2cf5a57a2b33bc75af5c5344

Du behöver hitta en välsittande byxa ankellånga ben som är något smala benen utan att sitta åt. Bär med en snygg svart skinnsandal med lite klack, som den här sandalen med blockklack från Ellos (adlink) ihop med en v-ringad svart topp och den svarta kavajen. Addera ”den trendiga” broschen på kavajslaget. Det blir din första utmaning som klädkombination. Lycka till!

Bilder: Ellos, Pinterest

  1. Tack för svar! Jag ska försöka tänka om och se om jag utvecklas…

    Jättefina bilder och outfits! Som ovanstående talare uttryckte det, väldigt classy.

  2. Ulrika skriver:

    Såå snyggt!! Var kan man köpa den kamelfärgade byxan i översta bilden?

  3. Tina skriver:

    Så HIMLA SNYGGT och classy! Helt i min smak🧡

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..