b

En vecka med svar på era frågor

Det har kommit en hel del stilfrågor den senaste tiden och därför tänker jag fokusera på att svara på några av dem den här veckan. Först ut är Catarina som undrar över bra och snygga skor till kjol:

Hej Katarina! Tack för din kroppspositiva blogg med superanvändbara och inspirerande stiltips. Gillar speciellt att du uppmanar till att bli vän med sin kropp och göra mer med det en har istf att köpa nytt.
Jag jobbar på kontor och står upp vid mitt skrivbord hela dagarna pga nackproblem och bär därför alltid sneakers. De funkar med alla slags byxor och fredagsjeans förstås, fast jag skulle gärna vilja ha klänning och kjol och ändå mina mjuka ’klackar’. Har du stiltips på denna kombo och kanske på andra lika mjuka skor som isf skulle passa bättre än sneakers? Stort tack på förhand och skön söndag! Kram från Catarina

Stylisten svarar:

Hej, sneakers och kjol är jättefint tillsammans. Mitt förslag är att du delar in dina sneakers i två kategorier, formellt och ledigt. Kika sen på din vanliga kontorsklädsel och gör samma sak. Du kommer ganska snabbt att se var du har luckor – både bland kläderna och skorna.

b-2

Kom ihåg att dina kategorier ”formellt” och ”ledigt” inte kan jämföras med någon annans formella och lediga klädsel. Det är bara du som kan sortera in dina plagg efter fint/uppklätt och mer slappt/ledigt. Hos Ellos hittar du en nude sneaker (adlink) som passar bra till en vit jeanskjol eller en lite sportigare ljus klänning.

Every sidewalk is a catwalk

När du har delat upp och du har hittat dina luckor är det dags att ta tag i inspirationsdelen. Du behöver nu sätta dig ner och fundera på skor som du gillar. Komforten är viktig men vad mer? Är det bling du vill åt, mer stramt eller vad dras du till? Vill du ha en sko som passar till en dräktkjol så vill jag tips om sneakersen i scubamaterial från Vagabond (adlink) Fundera och gör därefter upp en shoppingplan. Lycka till!

Bilder: Ellos

  1. Berit skriver:

    Tycker också det är svårt av val med sneakers till kjol/klänning. Så inlägget svarar också på mina frågor. Kanon! De understa var 👌 Kram!

  2. Hej! Supersnyggt med sneakers till kjol. Vet du var de vita sneakers kommer ifrån?! Med vänlig hälsning, Carina

    1. Kika in på Ellos så hittar du dem. Hälsar katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..