Övermannad av trenden med oversize

6069A_04

Så blir du inte ”övermannad”

Varje gång vi går mellan säsongerna är det lika klurigt med kläderna. Långa stickade cardigans och stora stickade koftor är poppis och bra att ta till. Fast för många är det ett ganska svårt plagg att bära eftersom en stor stickad sak lätt kan ”övermanna” den egna figuren och man känner sig påbyltad.

TIPS! För att inte känna dig påbyltad kan du satsa på en slimmad nederdel när du bär en större överdel. Välj smala eller tajta byxor till storkoftan och herrskjortan.

Trenden är oversize

Trenden just nu är ju en stil som är ganska stor och oformlig. Mycket är oversize och tittar du runt lite grann så ser du att man faktiskt många gånger väljer stora överdelar med stora nederdelar.

Bild: H&M

  1. Det här är så svårt tycker jag, att inte få på sig något så det bara ser ut som att man rotat i sin makes garderob och det bara ser tooooooo big ut. Som att man försöker, men misslyckas kapitalt.

    Gissa om jag knappt kunde hålla mig för skratt på crosstrainern häromdagen när jag lyssnade på senaste avsnittet 😉 Batik, alltså jag tycker det är sååååååååå fult!!! Men du är så otroligt ödmjuk och levererar. Jag hade inte heller kunnat hålla igen, för batik känns så flummigt 😉

    Ha en fin lördag!
    Kram Anna

    1. Hihi… inte lätt alltid när man vevar igång! Stor kram och ha en superfin vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..