Tips till dig med kort och kurvig kroppsform

Förändra intrycket på din kroppsform genom att bära toppen utanpå eller nedstoppad i byxlinningen.

Förändra intrycket på din kroppsform genom att bära toppen utanpå eller nedstoppad i byxlinningen.

Bilder på styling

Jag minns inte vem av er det var men någon efterlyste bilder på olika stilknep. När jag grävde i mitt bloggarkiv hittade jag den här tydliga illustrationen på skillnaden mellan utanpå och nedstoppad t-shirt.

Om du har en kroppsform som är lite kort och kurvig vill jag tipsa dig om att prova stoppa in toppen i byxorna istället för att ha den utanpå. Undvik att bära ett maffigt bälte utan satsa på ett diskret skärp som går ton i ton med byxorna och har ett ”vanligt” enkelt spänne.

Viktigt att komma ihåg proportionerna när du klär din kroppsform. Oftast är det de små knepen som förändrar helheten på hur figuren uppfattas.

Viktigt att komma ihåg proportionerna när du klär din kroppsform. Oftast är det de små knepen som förändrar helheten på hur figuren uppfattas.

Viktigt stiltips inför sommaren! Att stoppa ner toppen lite slarvigt i byxlinningen ska du absolut göra om du har upprullade jeans. I podden har vi pratat om ”the tuck” det vill säga att inte stoppa ner tröjan precis mitt fram vid jeansknappen utan snarare lite vid sidan om.

  1. Jag älskar sådana här konkreta tips med bilder och suger i mig allt 😊En liten undran bara gäller tipsen ovan även om man är ganska lång men lite rund?

    1. Ja. Du har ju lägre ben så att skillnaden kanske inte blir så stor men ja, absolut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..